Selamat Datang

T-shirt Saidon 2012

Salasilah Keluarga 2012

Facebook Group

Contacts

Posted by nina syakina - - 0 comments



Salam ihya' Ramadhan. 
 Sekejapnya! pejam celik, pejam celik, dah nak masuk bulan Ramadhan dah kita.
Diharapkan kita sentiasa panjang umur, murah rezeki,
kekal bahagia hingga ke akhir hayat. Amin 


Seperti tahun-tahun lepas, Saidon's Family akan membuat kutipan berbentuk wang ringgit sebagai derma barang-barang dapur kepada orang-orang kampung yang kurang berkemampuan, ibu-ibu tunggal, anak-anak yatim dan golongan susah yang memerlukan. 



Sehubungan itu, pada tahun ini pihak kami juga berhajat untuk mengadakan aktiviti ini sekali lagi seperti tahun-tahun yang lepas. Di bawah adalah gambar-gambar kenangan aktiviti Sumbangan Tabung Ihya' Ramadhan ini dijalankan pada tahun lepas iaitu 2012.



Beras 10kg yang sedia untuk diedarkan.




Selain itu, kita juga akan membekalkan kepada setiap penduduk kampung dengan 2kg gula, 1kg minyak masak, 1kg tepung gandum,1paket teh/kopi, 10kg beras dan 1tupperware kurma.




Barang-barang kering ini disediakan untuk dihantar ke rumah-rumah penduduk kampung yang memerlukan.




Ibu tunggal.

Lihat betapa  bahagianya mereka bila mendapat sumbangan ini.



Golongan tua juga tidak dilupakan.






Sehubungan itu, kepada mereka yang berminat untuk menderma, boleh hubungi Puan Sadasiah Saidon di talian 019-5587432 atau hubungi saya di Facebook atau email saya di ninasyakina_unikl@yahoo.com untuk maklumat lanjut.  

derma seikhlas hati.^^ 

Sesungguhnya jika kita menderma hari ini, suatu hari nanti Allah akan mengandakan rezeki kita. 



Insyaallah.

[ Read More ]

Posted by nina syakina - - 0 comments











 sekejapnya! pejam celik, pejam celik, dah masuk 2013 dah kita.
tahun demi tahun, masa berlalu tanpa kita sedari.
alangkah indahnya memori kita sekeluarga sepanjang tahun ini.
diharapkan semua ahli keluarga kita sentiasa panjang umur, murah rezeki,
kekal bahagia hingga ke akhir hayat.

[ Read More ]

Posted by nina syakina - - 0 comments








Counting the day ♥ We are officially announcing the event known as 
The Family Gathering: Mat Dait's Generations Family Day”.

 After planning a long and hard time about the directions of this event, we decided to bring it back to where it began. It began with FAMILY. all joining together to create a group conciseness to transform the space in time into the now. Family gatherings are a time to catch up with family members and enjoy the special feeling of being surrounded by relatives. Become a bigger part of our family, and you will start to enjoy these gatherings a lot more! ♥



 
[ Read More ]

Posted by AshRuff - - 0 comments

Tarikh: 16 April 2011
Lokasi: Zoo Negara
  Tajuk: 'Where's the Monkey?' =P

video

[ Read More ]

Posted by aqecats - - 0 comments

Save the Date!

"FAMILY DAY 2012"

28-30 SEPTEMBER 2012

RESIDENCE DESA LAGOON

....................................................................................................................................................




coretan FD tahun lepas!









.................................................................................................................................................


semoga nanti kita plan game yang lebih menarik & yang penting misi event tercapai

yay!


=)

[ Read More ]

Posted by aqecats - - 0 comments

Assalammualaikum... :)

tanggal 29 Mac, Cik Dilla telah ke Bandung untuk Konferensi..disebabkan zaty ikut jadi saje nak share gambar kat sane hihi

konferens ni first time diadakan di UNISBA (universiti islam bandung) dengan kerjasama UIAM

" Towards an Understanding of The Islamic Built Environement "








can you spot her?


makan pagi yay

kuliah2



lunch sangat sedapppp & harga 30 ringgit for 2 hari..wow



Sesi Presentation





berjalankaki 20 minit menuju ke tpt dinner. Along kate dekat.blekh ;p

venue : Sapu Lidi






cik Dillan bersama Prof K

bersama pak Bambang


lunch berfore shopping n fly home



[ Read More ]

Posted by aqecats - - 0 comments

Assalammualaikum wbt !

halo, anda masih ingat raya tahun lepas? rindu tak? weee

bertemakan Biru Rangers & 1 Malaysia yay

rindu nak bergumbira macam ni lagi..insyaAllah

jom tengok gambar2 awesome 



aaa tengok gambar ni pun da terasa mcm kat kampung..nyaman!



"yeeeeaaaaaarrrrrhhhh rayaaaa"

"the siblings + opah"

"the machos'"

"cucu lelaki yang awesome + opah yg malu2 miaw"

"the girls weeeeeeeee"

"keluarga MakNyah"

"Keluarga Achek"

"Keluarga MakYang"

"Keluarga Acu"

"Keluarga MakTeh"

"Keluarga MakTam"

"Keluarga MakYong"









GAME nITE!

























*Next Event...Family Outing (FO) 2012


[ Read More ]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...